Pasta gryte i ramekins

Pasta gryte i ramekins

30 dagsmakaroni (tråder eller spaghetti), 30 en dag med Krakow-pølse eller pølser, 6 hopede skjeer med revet ost, 1 skje tykk tomatpuré, 3 ss olje, 2 ha ha, 2 skjeer med ketchupsaus, salt, fett for å smøre karene, salt

Bryt pastaen, kok i saltvann, tøm og hell kokende vann. Skrell pølsene eller pølsene, utsette, stek kort i varm olje. Kapillærer (porsjon ramekins eller - hvis du har - naturlige skjell) fett. Kombiner pastaen i et større kar, pølse, tomatpuré og piskede egg, Legg til 3 ss revet ost, bland og smør i ramekins.

Dryss med resterende ost og stek i en godt forvarmet ovn (ok. 20 min.). Før servering, pynt med en flekk ketchup og revet ost. Server med tomatsalat.
Du kan også bake i en større varmebestandig tallerken.

 

Løkgryte

5 mellomstore pærer, 10 en dag med røkt bacon, 4 flate skjeer med revet gulost, 2 skjeer med smør eller margarin, 8 tynne skiver parisisk rulle, et halvt glass hvitvin, et halvt glass vann, 1 en hevet spiseskje mel 'salt, pepper

Skjær den skrelte løken i skiver, lett brun i halve fettet, dryss deretter på mel og vent til det blir gyldent. Hell med vin blandet med vann, kokk 3 min. over svak varme og smak til med salt og pepper. Brun rullen på begge sider i smør, legg en skive bacon av samme størrelse mellom to skiver. Ha litt løk på bunnen av varmebestandige retter, smurt med fett, for det - krutonger med bacon og dekk med et lag løk med saus. Dryss overflaten med revet ost og stek 25 min. i en varm ovn.