Brødkake

Brødkake

7 jaj, 7 skjeer med sukker, 7 skjeer med revet svart brød, et glass rom, fett for å smøre formen

Pisk eggeplommer med sukker til de er klumpete, homogen masse, tilsett revet brød og piskede eggehviter. Bland forsiktig, Hell i en smurt springform og stek med en gang. Etter at den er avkjølt, bruk en skarp kniv til å kutte den 3 Dryss deler og hver skive med søtet vann og rom. Smør med en eller flere typer fyll.

Tabell I: 40 Dag med sukker hell et glass melk og kok til det er tykt. Avkjøl og hell i en leiregryte. Tilsett en plomme om gangen mens du rasper (totalt 4 eggeplommer), deretter en spiseskje smør hver (totalt 25 dag) og rist, til massen blir klumpete. Hell til slutt en kvart kopp med en veldig sterk sommerkaffeinfusjon og start den opp igjen.

Masse II: 4 pisk eggene i en leirgryte, Helle 25 dag melis og pisk med en dampvisp, til det dannes en snølignende masse. Avkjøl den deretter. 25 Pisk en smørdag i en bolle til den er hvit og tilsett eggedosisen etter en skje. Pakk den kraftig inn.

Masse III: 30 Pass en dag med skallede hasselnøtter to ganger gjennom matprosessoren. Legg til 30 dag melis og rist grundig. Gni separat til det er hvitt 35 en dag med smør. Kombiner begge materialene og vri dem godt igjen. Hvis nøttemassen tilberedes om sommeren, det anbefales å tilsette litt kakaosmør. De skal smeltes og tilsettes i nøtter med sukker.