Fylte kålruller i tomatsaus

Fylte kålruller i tomatsaus

4 porsjoner - 1 en porsjon inneholder ca.. 230 kcal

100 g (1 bag) bokhvete
250 g kjøttdeig (fjærfe eller kalvekjøtt)
1 et hode av hvit eller savoykål
2 løk
1 litt tomatpuré
1 en terning av vegetabilsk buljong
1 krempakke 18%
1 egg
persille salt,
pepper etter smak

Kok grynene i henhold til oppskriften på pakken. Rengjør kålen, fjern skadede blader, kutt dypt, hell rikelig med kokende vann, kok det, til bladene er myke. Fjern deretter kålen, skille bladene, kutte ned tykke nerver, uten å skade bladene. Skrell løkene og skjær dem i terninger, steke, tilsett kjøttdeig sammen med de avkjølte grynene, tilsett egget, hakket persille og smak til etter smak. Legg fyllet på hvert blad, brett bladets sider mot midten og rull det opp. Legg alle kålrullene i en stekepanne. Hell buljongterningene og la det surre til det er mykt, dekket. Hell på kremen blandet med tomatpuré på slutten av stewing og smak til.