Klassiske franske destillater

Den franske lidenskapen for calvados og cognac er nesten legendarisk

Narodziło się w pierwszych dziesięcioleciach szesnastego i siedemnastego wieku i trwa po dziś dzień, ufølsom for mote og endringer i trender. Interessant, Ikke bare mennesker er glade for destillater, som elsker sterkere alkohol og eksperimenterer med slike løsninger selv, jak drożdże gorzelniane, for å forberede den. Legene er like glade for calvados og cognac, likevel har medisinere aldri vært kjent for dette, at de oppfordret pasientene sine til å drikke alkohol.

Allerede før innvirkningen av calvados og cognac på menneskers helse ble analysert, verdt å understreke, at det ikke er noen omtale av forfalskninger laget hjemme, men om edel alkohol, som takket være slike aktiviteter, mest kjente produsenter produserer dobbel destillasjon og filtrering. Det finnes i det minste flere typer calvados og cognac, og hver av dem har sin egen spesifikke smak og aroma, destillater har dette til felles, at de modnes på eikefat, gjennomgå naturlige prosesser, deres dannelse blir ikke akselerert på noen måte, og ventetiden for eksepsjonell alkohol kan vare opptil flere år. Begge navnene er reservert av en grunn, og for å bryte forbudet mot bruken av dem, kan du betale virkelig høye økonomiske straffer.

Den mirakuløse innflytelsen av cognac på menneskekroppen er ikke bare kjent for franskmennene. Det viser seg, at landsmennene våre også var klar over dette, at det er en unik alkohol og de var ivrige etter å bruke den den gang, når det var nødvendig å redde menneskers helse. Koniak (også den mindre edle, który produkowano na niewielką skalę w polskich domach wykorzystując w tym celu drożdże gorzelnicze) det ble administrert spesielt til kvinner, det styrket effektivt kroppen utsatt for besvimelse og kortpustethet. Et lite glass cognac satte mer enn en dame på beina, og reddet henne fra de mer drastiske behandlingsmetodene som ble brukt av datidens leger., og selv om oldemødrene våre ga det nesten utelukkende med intuisjon, viste seg, at de hadde mange grunner til å ta et slikt skritt.

Współczesna medycyna od lat bada właściwości koniaku i potwierdza zasadność wiary w niespotykaną moc tego destylatu. Det viser seg, at ammoniakk øker hjertefrekvensen mens den senker blodtrykket, kan derfor forstås, at han var i stand til å bringe lettelse til en opprørt jomfru. Det er heller ingen tvil, at den kan utvide blodårene ved å øke tempoet, der blod sirkulerer gjennom kroppen. Cognac vil absolutt ikke redde en storrøyker fra et hjerteinfarkt, det kan imidlertid betraktes som en løsning, som har et betydelig bidrag til forebygging av sykdommer i hjerte- og sirkulasjonssystemet.

Calvados-entusiaster kan også overbevise motstanderne om dette, at de ikke bare gleder seg over den ekstraordinære smaken og unike aromaen til dette destillatet. I mange år ble det tross alt servert til mennesker med fordøyelsesproblemer, og den dag i dag blir det vurdert, at det er en utmerket alkohol som fungerer bra da, når gjestene ikke har appetitt på de neste rettene som serveres av vertinnen. Allerede en liten mengde calvados lager, at middagen smaker deilig, og magen føler ikke de triste konsekvensene av grådighet, Derfor er det vanskelig å ikke beundre denne løsningen.

Begge cognac, og calvados kan forbedre helsen vår, leger husker imidlertid, at dette faktum ikke kan tas som en oppmuntring til fyll. Tross alt avsløres mirakuløse egenskaper først da, når alkohol drikkes i små mengder, og personen som liker det, blir ikke avhengig.

Ryktet til begge drinkene forårsaket, że na rynku pojawiły się nawet esencje alkoholowe, etterligne smakene til disse alkoholene: zaprawki koniakowe i zaprawka do alkoholu calvados.

Funnet på google via fraser:

  • destillater
  • egenskaper cognac
  • egenskaper av cognac
  • edle calvados
  • dobbel destillasjon av alkohol
  • måneskinn dobbel destillasjon jk
  • helsecognac
  • koniak na krew
  • cognac for en kvinnelig lege, priser og typer
  • alkohol fra destilleriet sunn eller ikke?