Campari - sannsynligvis den beste bitre i verden!

Campari - sannsynligvis den beste bitre i verden!

Personer, som bare blir kjent med alkoholene, er vanligvis fornøyde med informasjonen om det, at Campari er en bitter likør. Men når de smaker på den italienske delikatessen rett fra Milano, vil de sikkert komme til konklusjonen, at hans definisjon ikke er streng. Faktisk, i sitt tilfelle har vi å gjøre med en viss generalisering, for uttalelsen er mye nærmere sannheten, at Campari er en bitter. Hvilken alkohol snakker vi om og hva vi bør vite om den?

Den mest klassiske kombinasjonen - rød italiensk + appelsinjuice

Den mest klassiske definisjonen sier dette, at bitter er en drink med ganske høyt alkoholinnhold, blant mange andre utmerker han seg imidlertid først og fremst av dette, at den er smaksatt med ekstremt bitre urter, planter, og noen ganger også intens sitrus, uttrykksfull smak. Helt i begynnelsen av karrieren ble bitter ikke brukt til dette, å nyte det. Ja, det ble drukket regelmessig, vanligvis hadde det imidlertid en skjebne, som vi ville kalt medisinsk i dag. Etter måltidet garanterte det god fordøyelse, da den ble nådd etter en overdådig fest, du kan være sikker, at neste dag vil gå uten unødvendige "sensasjoner". Først med tiden fant de bitre de første oppmerksomme entusiastene, at en veldig bitter smak kan være hans store ressurs, en gang ble du forelsket i ham, det var allerede vanskelig å stoppe en svimlende karriere, som også denne alkoholen. Interessant, bitter fant sine entusiaster ikke bare på det europeiske kontinentet, men også i andre deler av verden, og populariteten fortsetter å være usedvanlig høy.

Interessant, det tok ikke lang tid, og det ble oppdaget, at bitter kan være en god ingrediens i drinker og cocktailer, dens bitre tone trenger ikke å være dominerende i det hele tatt. Dessuten, kjente igjen, at bitter perfekt fremhever smaken av andre komponenter i drikkene, så i dag kan vi møte forsiktige bartendere, at hver god drink skal ha litt Campari i seg. Hvis vi ønsker å finne ut av det selv, kan vi bli bitters beundrere, vi burde starte med veldig enkle drinker med tillegg av Campari. Den mest klassiske består av 25 milliliter (et lite glass) Campari, 75 milliliter brusvann og is, Imidlertid kan brusvann erstattes med appelsinjuice med en tydelig smak og aroma. Campari Soda og Campari Orange er klassikere av sjangeren, Derfor bør det å bli kjent med disse drikkene ikke skuffe oss på noen måte.

Det er mange alkoholer på markedet som har en smak som ligner på den originale drikken. Det er til og med noen alkoholplaster som gjenspeiler smaken av denne likøren, En av de beste Campari-smakene på markedet er den svenske likøren Red Italian. Takket være det kan vi bli kjent med smaken av denne unike bitre og tilberede unike drinker hjemme.

Funnet på google via fraser:

  • campari drikker med juice
  • Campari drikker
  • er campari sunn
  • bitter smak av destillatet
  • hvordan campari smaker
  • hvordan man kan imitere campari biter
  • komponenter av drinker