Vokt dere for overdreven alkoholforbruk

Vokt dere for overdreven alkoholforbruk

Vokt dere for overdreven alkoholforbruk. Ikke nok, at alkohol er skadelig, ser vi fortsatt dumme ut etter det!

For noen mennesker forårsaker hvitvin alltid halsbrann og irritasjon i magen, andre av oss reagerer på rødvin med et akselerert hjerterytme. Noen ganger er disse reaksjonene bare forårsaket av visse røde eller hvite viner - selv etter å ha drukket bare ett glass.

Å drikke for mye eller for raskt er et problem, kjertlene slutter å produsere magesyre, og mat, i magen, forblir ufordøyd. Det er en følelse av fylling og utmattelse, mens alkohol absorberes av mage og tarm, den går inn i blodet og dermed til leveren, hvis leveren ikke kan bryte ned mengden alkohol som tilføres raskt nok, det forblir i blodet. Fordi den løser seg veldig godt i vann, det kan umiddelbart trenge inn i vev, har en negativ effekt på nervesystemet. Det hemmer utskillelsen av enzymer, som regulerer vannforvaltningen, protein og elektrolyttkropp. På denne måten fører overdreven inntak av alkohol ofte til redusert sirkulasjon og kvalme.

Alkoholforbruk stopper, i det minste, For en tid, i magen. Han kommer knapt dit, begynner å stimulere produksjonen av magesyrer, som bryter ned fett og proteiner, som muliggjør fordøyelse. Fordi i en sunn mage er surheten i magesaften lik den på vin (pH-verdi mellom 2,8 en 4), det forstyrrer ikke fordøyelsen, heller stimulerer det dem. Men fra 45 Syreinnholdet i magesaft avtar sakte i løpet av leveåret, derfor lider mange eldre av anemi. Vinen hjelper deretter til med å gjenopprette riktig syrenivå i magen. Imidlertid bør personer med gastrisk nevrose eller duodenale plager være forsiktige med vin - i det minste hvitvin. På grunn av den høye surheten kan det irritere slimhinnene og føre til halsbrann og magesmerter.

Er det mulig å være allergisk mot vin

På den annen side er allergier mot vin og dens individuelle ingredienser ekstremt sjeldne. Utslett eller astma er sjelden, og oppkast er ikke en allergisk reaksjon, men den enkle effekten av å drikke for mye vin. De er blant de vanligste konsekvensene av bakrus. Som et resultat av oppkast blir magen kvitt ikke bare fast mat, men også magesyrer. Derfor er han veldig lettet etter å ha gitt ham en del av syren. Bare, det er grunnen til at bakrusfrokosten med syrlige rulleknoller eller syltede agurker har blitt en legende. Hastighet, hvordan kroppen bryter ned alkohol, Det avhenger av mange faktorer, blant annet fra innholdet i magen. Matvarer rik på fett og proteiner bremser opptaket av alkohol. Ost og melk er mest effektivt beskyttet mot rus. Krydret mat bremser også inntrengingen av alkohol gjennom veggene i magen og tarmene. Periode på full mage, der alkoholen fra et glass vin går over i blodet, kan være en til to timer. Når magen er tom - ca.. 40 minutter.

Vinen inneholder mye kalorier

Alkohol gir mest kalorier i den. Regelmessig drikking av vin kan skje, så bidra betydelig til overflødig vekt, og til og med fedme. Vinforbruk betyr imidlertid ikke automatisk vektøkning. F.eks, en mann med normal vekt eller undervekt trenger ikke å gå opp i kilo, mens du er i mennesker, som allerede er overvektige, vin øker det - acetaldehyd hemmer på en måte nedbrytningen av fett i vevet. Dette gjelder imidlertid for alkohol generelt, og ikke bare vin. Vinen stimulerer også appetitten og får deg til å spise mer mat. Totalt, så veksten eller reduksjonen i vekt avhenger av det, metabolismen av drikkeren.

Tap av vann og salt fra kroppen på grunn av fordampning og svette må erstattes ved å drikke rikelig med væske. Du bør imidlertid ikke drikke rent, rennende vann eller mineralvann. Te og varme supper er bedre, På den annen side hjelper søtsaker til å balansere det senkede blodsukkernivået. Det er ikke tilfeldig at cola og salte pinner er favoritt rettsmidler for rask regenerering etter kvalme og oppkast. Et stykke rå ingefær kan også hemme gagrefleksen og roe magen. Det skjer, at en god effekt er å lindre hodepine og kvalme med nok et glass vin eller vodka, det er imidlertid farlig - å bekjempe alkohol med alkohol er det første skrittet mot avhengighet.

Alkohol forårsaker vektøkning

Nedenfor er energiværdien til en flaske (0,75 l) og et glass (0,2 l) feil, avhengig av alkoholinnholdet:

8vol.% ……… .325kcal / 87kcal
9vol.% ……… .366kcal / 98kcal
10vol.% ...…. 413kcal / 110kcal
11vol.% ...…. 450kcal / 120kcal
12vol.% ……. 498 kcal / 133 kcal
13vol.% ...… ..535kcal / 143kcal
14vol.% ...…. 578 kcal / 154 kcal
15vol.% …… ..620kcal / 165kcal

For husvin kan disse prisene være mye høyere!

Funnet på google via fraser:

  • gastrisk nevrose og alkohol
  • gastrisk nevrose alkohol
  • Får du fett av gastrisk nevrose?
  • hva med en allergi mot magesyredamp
  • gastrisk nevrose alkohol
  • gastrisk nevrose
  • gastrisk nevrose og alkohol
  • alkoholneurose
  • gastrointestinal nevrose og alkoholisme
  • drikker syrealkohol