Garver - beriker buketten med vin

Garver - beriker buketten med vin

Tanniner er fortsatt et relativt ukjent middel for å produsere og øke verdien av vin. Det italienske selskapet ENARTIS har forsket på og studert innflytelsen av eksotiske tanniner i mange år, på de enkelte stadiene av vinbehandlingen og hvilken effekt det vil ha på sluttproduktet.

Mange års forskning har vist seg, at bruk av riktige tanniner i riktig mengde, har unektelig positiv effekt på vin, korrigerer dens mangler, støtter utvinning av naturlige tanniner i frukten, muliggjør etterfølgende avklaring, stabiliserer partiklene som er ansvarlige for fargen på vinen, støtter virkningen av antioksidanter, eliminerer proteinskying, beriker buketten med vin.

Slik at vi alle kan dra nytte av disse fantastiske effektene av å bruke tanniner, vi presenterer for alle

For vinprodusenter, ENARTIS TANENOL-serien, som består av preparater av tanniner hentet fra druer og rød frukt, og preparater av tanniner avledet fra eik. Et bredt spekter av mulige komposisjoner lar deg løse nesten alle organoleptiske og teknologiske krav.

Hvordan velge riktig produkt og dose for vinen vår?

Det er en enkel metode for organoleptisk kontroll av tanninet som brukes og gjøre foreløpige smaksprøver. Denne metoden består i å oppløse 1 g TANENOL i 100 ml rent vann som inneholder 13% alkohol. Etter oppløsning har vi en klar løsning som kan tilsettes i andelen 1 ml per 100 ml vin (som tilsvarer dosen 10 gram TANENOL pr 100 liter vin)

Når du skal bruke?

TANENOL-produkter kan brukes helt i begynnelsen av vinproduksjonsprosessen, under fruktmaserasjon eller gjæring i massen. Minimum kontakttid med vinen er
1 uke, og maksimum er jo lenger jo bedre.

Tilgjengelige produkter i WinoHOBBY-tilbudet:

  • TANENOL CLAR - granulat - tilgjengelige volumer: 5g, 20g, 50g i 1 kg
  • TANENOL FRUITAN - granulat - tilgjengelige volumer: 5g, 20g i 1 kg
  • TANENOL RØD FRUKT - granulat - tilgjengelige volumer: 5g, 20g og 1 kg - anbefales for bruk med ENARTIS Ferm Red Fruit gjær

 

Funnet på google via:

  • tanninvin
  • landet hans
  • taniny wino
  • 1kjertel
  • til hvilke viner tannin
  • taniny winarskie
  • vin tanniner hvordan du bruker