Vi fikser sukkerfeil - er det til og med mulig?

Vi fikser sukkerfeil - er det til og med mulig?

Bruk av sukker i hjemmeproduksjonen av alkohol er vanlig, men noen ganger virker det ikke veldig hyggelig, måneskins ettersmak. Fjerningen er nesten aldri lett, og paradoksalt nok er det mye lettere å håndtere fjerningen fra måneskin enn f.eks.. laget av cider med tilsatt sukker.

Litt teori

Bimbrowy posmak i zapach jest efektem fermentacji prowadzonej na białym cukrze. Sukkeret i sukker handler egentlig bare om 97%, og resten 3% de er forbedringer, blekemidler og antiklumpemiddel, i det minste i henhold til de offisielle dataene fra sukkerfabrikken ... Hva annet er det egentlig?, vanskelig å gjette, men i denne "minimumsversjonen" kan det oppstå et problem. Alle disse sukkeradditivene er bare ett problem - det andre er sukkerkjemi. Hvitt sukker er sukrose, dwucukier, som må brytes ned av gjær til monosakkarider og først deretter brukes opp i gjæring. Hele problemet er dette, at nesten alle disse trinnene produserer noen biprodukter. Det er ikke mange av dem, og ikke så mye, slik at de blir helseskadelige, men det er nok, for å ødelegge smaken av mer delikate brennevin.

Nå, siden du allerede vet, hvor kommer den dårlige smaken fra, det er mulig å analysere metodene for fjerning. Den enkleste ser ut til å være filtrering eller bruk av aktivt karbon, men dette er ikke de eneste mulighetene

Filtrering og karbon? Det er ikke alltid en god idé!

Aktivt karbon har denne store fordelen, at den kan beholde et bredt utvalg av stoffer. Dessverre kan denne fordelen bli en ulempe. Så lenge du renser pre-moonshine på denne måten, det vil ikke være noen problemer. Produktet kan være litt mer forurenset enn renset brennevin, så det blir ikke lukt eller smak av måneskinn heller. Etter destillasjon kan en slik drink nesten ikke skilles fra ånd. dessverre, hvis du vil fjerne måneskinsnoter, for eksempel ferdig cider, det gjenstår å se, at du ikke bare får et notat av måneskinn fra det, men også mange aromaer og smaker, som bestemmer identiteten til drikken, fordi aktivt karbon slett ikke er selektivt.

Når det gjelder filtrering, skyldes dens begrensede effektivitet hovedsakelig dette, at det ikke holder de oppløste forbindelsene, og det er dette de er ansvarlige for smak og lukt. Selvfølgelig, som går gjennom et sett med filtre, f.eks 1000, 200 Jeg 0 kan hjelpe til en viss grad, men enhver operasjon, som vil føre til fjerning av måneskinsnotater, det vil også fjerne noen av de foretrukne aromatene.

Det som er igjen? Prosjekter!

Det er slike smaker, som ganske effektivt dreper notene av måneskin i til og med ganske sterke drikker. Hvitløk er den mest effektive innen dette feltet, men jeg skyter i blinde, at det ikke passer til smakskonseptet ditt. Plommer er litt verre, bringebær, krydder og - kanskje overraskende - sukker. Ingenting dreper smaken også, hva sukker, men husk, at hvis det fremdeles er gjær i drikken, tilsetningen av sukker vil gjenoppta gjæringen. Når det gjelder de andre krydderne - selvfølgelig kan de ikke brukes i alle situasjoner, men hvis det føles et notat av måneskin i kirsebærlikøren, du kan tygge henne opp med noen få plommer (tørket eller friskt, men heller ikke røkt, På grunn av dette, at det ville være å behandle pesten med kolera). Krydder vil gå bra med cider. Så som du kan se fra dette enkle eksemplet, ikke alle oppskrifter går tapt, hvis du bruker sukker, selv om noe går galt. Å designe drinker er dessverre en humpete vei, og noen ganger fører det til produkter, for å si det mildt, ikke oppmuntrende, men se - alle problemer kan gjøres. Til slutt er det verdt å sitere en historie til fra en forfatter av tinkturer. Spurte om det, hva du skal drepe ettersmaken av måneskin i alkohol, han svarte, helst Mentos eller Halls, og alt avhenger, hvor mye å drikke. Velsigne deg!

Funnet på google via fraser:

  • hva skal man krydre måneskinnet slik at det ikke stinker
  • hvordan bli kvitt smaken av måneskin i sukkerdestillat
  • hva du skal krydre mos før destillasjon
  • hva du skal legge i sukkermosen for ikke å stinke
  • hva du skal legge til mos for å forbedre smaken
  • hva du skal legge til måneskinnet slik at det ikke stinker
  • sukker, hvordan bli kvitt lukten av måneskin
  • hva du skal drepe smaken av måneskin
  • hva du skal legge til måneskinn for å miste smak og lukt
  • lukten av måneskin