Hva destillat å velge for skjær

Hva destillat å velge for skjær

Som vi allerede vet, god alkohol er en av de grunnleggende ingrediensene i enhver skjær, en ingrediens som kan ha stor innvirkning på smaken av den hjemmelagde tinkturen vår. I land der destillasjon av alkohol i hjemmet er i full overensstemmelse med gjeldende lover, du kan velge mellom forskjellige typer destillater: sukker, fruktflak, frokostblandinger. Hver av disse destillatene er forskjellige, har andre fordeler og ulemper. De viktigste fordelene med destillater generelt er pris og kvalitet. Prisen for å produsere et destillat hjemme er mye lavere enn å kjøpe spiritus eller vodka i en butikk, og kvaliteten er ofte uten sammenligning bedre enn butikkprodukter.

Jeg vil også gjerne anke her, at: Destylat to nie to samo co Bimber! Dziwne? Vel nei. Reiser verden rundt og møter forskjellige mennesker på vei (mennesker mer eller mindre assosiert med produksjon av alkohol), besøker små familiedestillerier i Østerrike, drikker regionale destillater i Tyskland - har jeg lært, że słowa destillat og måneskinn betyr noe annet! Bimber to produkt wykonywany w pośpiechu, ikke ta hensyn til kvaliteten på ingrediensene som brukes, ofte produsert på kameraer av lav kvalitet. Slik alkohol er ofte av dårlig kvalitet, o niedobrym smaku i śmierdzącym zapachu. Destillat er et produkt laget med et hjerte. Etter alle regler for destillasjon, bruker råvarer av høyeste kvalitet, dobrych drożdży gorzelniczych i na wysokiej jakości aparatach destylacyjnych. Dette kan være fruktdestillater av høy kvalitet, samt deilige og delikat smakende kornvodkaer, hvorpå du ikke får hodepine dagen etter.

Ved å forberede destillatet for skjær, som i tilfelle ånden for skjær, vi må skaffe den rette kraften 60-70%. Jeg skrev mer om det i artikkelen: Hva alkohol for skjær.

Jednym z najbardziej popularnych destylatów jest cukrówka

Cukrówka er et kjent navn for en innstilling som inkluderer vann og sukker. Sukker oppløses i en passende mengde vann og deretter tilsettes passende destillasjonsgjær, f.eks.: COOBRA destillasjonsgjær eller SpiritFerm destillasjonsgjær. Etter at en slik innstilling er gjæret, destilleres den, resultatet er ren alkohol med en styrke på 80 til og med 95% (styrken til destillatet som er oppnådd avhenger av destillasjonsapparatet for hånden). Slike alkohol kalles også ofte sukker. Fordelen med sukker er deres veldig lave pris (i stor grad avhengig av sukkerpriser), høy produksjonshastighet i gjennomsnitt fra 2 gjøre 8 dager fra holdningstidspunktet til å motta alkohol, nøytral smak.

Jednym z lepszych destylatów jest winiak

Winiak er dagligdags, opprinnelig navn på destillatet dannet etter destillasjon av fruktig innstilling. Vi kan bruke alle slags frukt som passer oss for en konjakk. Należy także zaopatrzyć się w odpowiednie drożdże do owocówek. Owoce z jakich zamierzamy oddestylować winiak (fruktdestillat) skal være av god kvalitet: moden, velsmakende, aromatisk. Owoce miażdżymy i po dodaniu syropu cukrowego fermentujemy specjalnymi drożdżami do fermentacji nastawów owocowych np.: SpiritFerm Turbo Fruit. Etter at gjæringen er ferdig destillerer vi innstillingene og vi får aromatisk alkohol. De mest berømte i verden alkoholer oppnådd på denne måten er:

  • Calvados - eple destillat
  • Śliwowice - destillater hentet fra plommer
  • Brandy, Grappa, Koniak, Metaxa - destillater oppnådd fra druer eller druemasse etter vingjæring

Fordelen med disse destillatene er deres deilige smak, som i stor grad vil påvirke skjærets sammensetning, det vil perfekt komplementere det ved å legge til for eksempel: plommedestillat for plommetinktur eller kirsebærdestillat for kirsebærtinktur. Du må imidlertid tenke på det, om det oppnådde destillatet ikke er verdt å beholde, alder på eikeflak og få en fantastisk konjakk (Polsk hjemmelaget cognac).

Gatunkowe wódki zbożowe

Korndestillater er produkter oppnådd ved destillering av kornmos. Riktig tilberedt frokostblandinger, malt eller andre stivelsesholdige produkter (mais, potet, ris, etc..), gjennomgår mos, dvs. prosessen med å transformere ugjæret stivelse til godt gjærende enkle sukkerarter. Następnie po dodaniu odpowiednich gatunków drożdży gorzelniczych do zacierów następuje fermentacja. Slik oppnås kornvodka, som ofte er mye bedre enn mange vodka i butikkhyllen. For kvalitet og smakfulle korndestillater, produksjonen er tidkrevende og arbeidskrevende, Du bør også vurdere om det er verdt å beholde og smake på dem etter aldringsperioden.

Denne artikkelen ble funnet på Google Søk, inkludert. gjennom følgende nøkkelfraser:

  • alkohol for skjær
  • hvilken ånd for skjær
  • tinktur juli
  • hva gjær for frukt innstillinger
  • fruktpresser tinkturer
  • sett ånden
  • hjemmebrennevin