Grillet kylling med grapefruktsalat

Grillet kylling med grapefruktsalat

2 porsjoner – 1 en porsjon inneholder ca.. 310 kcal

2 kyllingbryst (etter ca.. 150 g hver)
2 middels sikori
1 middels rød grapefrukt
200 g sopp
1 sitron
1 skje olivenolje
4 ss naturlig yoghurt
salt, ferdig urteblanding til grillretter, noen urter til salater

Olje, sitronsaft og urtekrydder for å forberede marinaden til kyllingen. Bryt brystene litt og gni marinaden grundig, sett til side i kjøleskapet i omtrent en halv time. Krydre med salt rett før du steker eller griller.
Del sikikoren i blader og vask grundig. Skrell grapefrukten, del i små biter, hvorfra filmene kan fjernes, for å fjerne bitterheten. Vask soppen og skjær dem opp. Du kan legge dem rå eller bakt, I en bolle kombinerer du cikorie, biter av grapefrukt og sopp. Kombiner yoghurten med sitron og favoritturtene dine og hell sausen over salaten. Pakk kyllingbrystene i folie og sett dem i en ovn som er forvarmet til 200 ° C. Stek gjennom 15 minutter pakket og 10 minutter avdekket, for å gjøre dem brune. Vi kan også grille brystene.
Server med cikoriasalat. Denne retten stimulerer stoffskiftet.