Deatylering og korrigering - hva er forskjellene?

Deatylering og korrigering - hva er forskjellene?

Destillere (i daglig tale kalt: bimber, ånd, måneskinn, samogon, livets vann, etc.) er en sterk alkoholholdig drikke, oppnådd fra destillasjon av fermentert frukt, korn eller andre planter med høyt sukkerinnhold. Massen av bakken frukt for å gjennomgå gjæring kalles innstillingen, mens massen av frokostblandinger eller poteter kalles mos.

Avhengig av erfaring, brukt utstyr og metode for destillasjon / retting, alkohol skiller seg fra hverandre i smak og lukt.

Diagram over destillasjon:

Når det gjelder rette kameraer, oftest glassflasker (med eller uten en avlegger) og en kjøler, destillasjon er nødvendig 2-3 tam. Etter den første prosessen skilles råalkoholen ut (dagligdags kalt salat). I påfølgende prosesser skiller vi tre fraksjoner:

 • Forben - ikke drikkbart;
 • Hovedfraksjon - etylalkohol, mat, har den beste smaken og aromaen;
 • Pogony - høyere alkoholer, ikke drikkbart, har en ubehagelig lukt og smak;

Ved hjelp av enkle kameraer, den maksimale alkoholstyrken vi kan få er 83%, selv den tredje eller fjerde destillasjonen vil ikke tillate oss å oppnå en konsentrasjon over 89%. Slik at vi kan få alkohol med høyere konsentrasjon %, med høyere renhet (smak og duft), med minimale uønskede stoffer i en enkelt "kokeprosess" - utbedring er viktig.

Retting (ellers: fraksjonert destillasjon) z fizycznego punktu widzenia jest to proces destylacji kaskadowej (flernivå), der hvert trinn i prosessen mates med et produkt (destillere) den forrige.

Det er med andre ord en multidestillasjonsprosess i ett pass. Rektifiseringsprosessen i kolonnen foregår på de såkalte brettene der væsken er delvis kondensert og synker ned der den vil bli utsatt for en annen destillasjon. I praksis brukes forskjellige typer kolonneemballasje ("Scourers", forskjellige typer stålbeslag, glass eller keramikk, f.eks.: Raschig ringer) der enkeltdestillasjoner finner sted.

Funnet på google via fraser:

 • utbedring
 • destilleridiagram
 • utbedring av alkohol
 • åndsoppretting
 • alkohol destillatorer
 • deplegmator diagram
 • konstruksjon av en destiller for moonshine
 • alkohol destillatorer
 • destillasjon og retting
 • retting og destillasjon