Forberedelse av innstillingen

Forberedelse av innstillingen

Slik forbereder du settet til husets vin

Owoce na domowe wino wybieramy zawsze zdrowe i dojrzałe, vi vasker dem grundig, vi tørker og skreller stilkene og stilkene, det vil si at vi fjerner alle uspiselige deler (vi huler eplene, mens kirsebær, kirsebær, steinplommer osv.). Så knuser vi frukten. Nie zalecamy używać sprzętów takich jak mikser, blender, juicer, fordi de også maler frøene i småfrøete frukter, f.eks.: i jordbær. Wówczas przygotowane w ten sposób Husets vin klargjør saktere a w smaku wyczuwalna jest goryczka. Vi anbefaler heller ikke bruk av kaliummetabisulfat i denne fasen for å eliminere villgjær og bakterier. Dette er viktig med veldig store innstillinger og usikker frukt. I vår hjemmeproduksjon anbefaler vi å vaske frukt og alt utstyr som brukes i omgivelsene. Effekten av villgjær på vinen vår er ikke av særlig betydning, på den annen side starter det naturlig gjæringsprosessen og gir et høyere innhold av ønsket glyserin i vinen.

Men hvis vi vil eliminere villgjær, to możemy zastosować odpowiednie drożdże winiarskie szlachetne z tzw właściwością – Killer Factor. De vil eliminere villgjær fra oppsettet, og start deretter selve gjæringen. Tilsetningen av dyrebar gjær vil til slutt lede gjæringsprosessen til vinen vår.

Du bør også velge gjæringsmetoden, dvs.. musimy zdecydować vil vi gjære i massen eller saften presset ut av frukten?. Begge måtene brukes, fra egen erfaring anbefaler vi imidlertid gjæring i massen, fordi det er vitaminer i skallet av frukten, mikroelementer, fargestoffer og tanniner - øker verdien av vinen. Ha den knuste frukten i en ballong eller i en gjæringsbeholder og hell den over med den tilberedte sukkersirupen.

Tilberedning av sukkersirup

Sukker sirup – otrzymujemy poprzez rozpuszczenie cukru w wodzie (f.eks.: 1kg sukker i 1 liter vann), for å gjøre dette, hell vann i gryten og varm den opp. Tilsett sukker og bland med en ren skje til den er helt oppløst. Kok deretter sirupen og kok i noen minutter, og samle skummet fra overflaten, f.eks.: skje skum. Mengden skum som akkumuleres, avhenger av kvaliteten på sukkeret som brukes (jo bedre kvaliteten på sukkeret - jo mindre skum). Etter avkjøling får vi en sukkersirup.

Hvis vi velger juicejæring, det er den smuldrede frukten, hell en liten mengde varmt vann med sukker. Etter avkjøling, tilsett det naturlige enzymet PEKTOPOL til denne innstillingen i en dose på 1-2 ml per 10 kg frukt (det letter frigjøring av juice fra frukten). La deretter alt være under tak i flere timer. Press deretter saften grundig, hell deretter den pressede frukten med en liten mengde vann igjen, la dem stå i noen timer og press saften ut av dem igjen. Hell de oppnådde juiceene i en ballong eller gjæringsbeholder. Klem frukten i presser eller for hånd - gjennom gasbind, tetra, eller i veldig praktiske og holdbare nylonposer.

Mengden vann og sukker tilsatt i denne fasen må inkluderes i den totale mengden sirup som er planlagt tilsatt.

Funnet på google via:

  • sukker sirup til vin
  • vin sukker sirup
  • hjemmelaget vin laget av druer
  • druetinktur
  • Hvordan lage vin av gamle kompotter
  • plommehusviner
  • hjemmevindruer