Blir saft kald

Blir saft kald

Dette nettstedet er primært opptatt av å skaffe juice til vinfremstilling, Derfor anbefales kald juicing-metoden. Det er forskjellige muligheter avhengig av mengden frukt.

Kjøttkvern med juiceutstyr.

Kjøttkvern Finnes absolutt i alle hjem. Du kan kjøpe et juiceutstyr festet foran i en spesialforretning. (Størrelsen vises alltid på toppen av barberhøvelen). Alle bær er perfekt klemt med denne enheten. En snegl i kjøttkvern skyver frukt gjennom forretten, der .skruen er plassert, hindrer ekstraksjonen av massen. Saften går tom, og den nesten tørre pressen presses utover gjennom en liten åpning, forårsaket av at skruen ikke er strammet til. Størrelsen på kjøttkvernen begrenser den maksimale mengden frukt, hvorfra du kan presse saften. Selvfølgelig kan denne metoden brukes til å presse til og med en hundredel frukt i juice, men arbeidets innsats og bidrag vil da være uforholdsmessig stor i forhold til effektene. Hvis fruktmengden overstiger flere kilo, anbefales det

Elektrisk juicer

Kjøpet er riktignok dyrt, men samtidig er det en enhet som er veldig effektiv i drift og fremfor alt praktisk. Når du bruker juicer, bør du også ta hensyn til høyere strømregninger, som ikke er billig. Jeg vil ikke dvele lenger ved beskrivelsen av denne enheten, alle viktige merknader om det er inkludert i bruksanvisningen som er vedlagt den. Og en ting til: ei heller kjøttkvern, heller ikke juicepressen passer til alle typer frukt. Disse enhetene trekker ikke saften ut av fruktene veldig bra, som er mest, som epler og pærer. Silene blir raskt tette av fruktmasse og lar knapt saften lekke. Under drift må enheten rengjøres innimellom. Drue juice, epler og pærer blir best presset med en kvern og press. Bare disse enhetene gjør det mulig å behandle en stor mengde frukt på kort tid, og en høytrykkskraft lar deg oppnå optimal ytelse.

Imidlertid gir det ikke mye mening å kjøpe disse semi-profesjonelle enhetene – til og med små – for en liten husstand eller for en amatørvinprodusent, som ønsker å sette juice eller vin i mengder på fem til ti liter. Et slikt kjøp lønner seg bare fra "kostnaden" mer eller mindre 50-100 liter. Hvis du tenker på det, å lager din egen kjeller med juice og vin hele året, en slik investering vil være lønnsom.