Fruktknusing og juice

Fruktknusing og juice

For å få fruktjuice, de må først knuses og knuses. Du trenger de rette for dette, først og fremst stabile enheter.

I utgangspunktet knuste jeg eplene, bryte dem i en stor gryte med en stor trepistle. På slutten, på slipeflaten, det var et kutt i grillen. Som et resultat knuste de konvekse elementene i tillegg fruktmassen under bryting (som er umulig med en jevn overflate, for da strømmer massen til sidene). En av vennene mine ble uventet eier av flere epler, og hadde ikke noe passende utstyr for å male frukten; så husket han druehøsten i de sørlige landene, hvor frukt til dags dato knuses ved å trå på den med bare føtter. En venn av meg brukte denne metoden for å skaffe eple-must. Han tok på seg tursko, han gikk inn i et trekar og knuste eplene med sin egen vekt, tramping på plass og dermed knuse kjøttet av epler, som er vanskeligere enn druer.

I begge tilfeller ble masse dannet av frukten, men saften skiltes ikke fra kjøttet. Vi visste, det i produksjonen av juice og vin i industriell skala, og til og med på den minste vinmakeren, et presseanlegg brukes til dette formålet. Imidlertid hvordan man skal takle det, ikke har en slik maskin eller planlegger å kjøpe den?

Vi fant en vei: til de fire bena på den omvendte krakken festet vi et tilstrekkelig stort stykke lin og la fruktmasse på den. Noe av saften tappet ut i løpet av de neste timene, vi skrev resten ut slik, som undertøy etter vask. Muskelstyrken for vridning og benkpress er imidlertid ikke veldig effektiv, derfor overlot effekten av vår innsats mye å være ønsket. Utbyttet var ikke spesielt høyt; fra ett kilo epler fikk vi ca. 200 gram juice. Likevel fylte vi et to hundre liters fat med denne metoden. En ting ble tydelig for meg og min venn: hvis du har en slik hobby, å gjøre kroppsbygging er unødvendig!

jeg må innrømme, at metoden for å trekke ut juice beskrevet ovenfor virker litt eksotisk. I en vanlig husstand løses problemet etter to kriterier: først, hvilke varianter av frukt saften skal lages av, jeg po narkotika, fra hvilken mengde.

Av alle fruktene, som samles eller kjøpes i mindre mengder, du kan få juice etter følgende metoder.