Campari drikker

Campari er en bitter italiensk likør produsert i Milano, en av de mest populære brennevinene i verden. Den har en veldig særegen smak, skarp, litt peppert og urte,

RedItalian alcohol essence, Campari-ekvivalent. For disse, som de ikke liker å betale for mye.

oppnådd takket være den "mystiske" kombinasjonen av urter og bitter appelsinskall. En oppskrift består av en kombinasjon av ca. 60 forskjellige ingredienser (Urter, Krydder, fruktskall etc.) og destillere. Bare en person i verden vet den nøyaktige oppskriften, mens bare noen få ansatte i selskapet kjenner delproduksjonstrinnene.

Den uvanlige fargen på Campari (dyp, rød-rubin)det er hentet fra et insekt - bladlus dactylopis coccus. Disse bladlusene spiser blant annet kaktus, fargestoffet deres er mye brukt i næringsmiddelindustrien og i fargestoffer.

Campari Orange - dette er den mest populære drinken, kaste noen isbiter i glasset, 50ml Campari, 100ml appelsinjuice, rør kraftig og tilsett en skive appelsin. I henhold til meg, de mest perfekte proporsjonene er 1:2.

Campari & Sprite (egen oppskrift) - 30 ml Campari, 30ml vodka, 30ml Ginu, Sprite, Hell alkohol i en shaker med is, vi blander kraftig, hell det deretter i et cocktailglass og fyll det opp med Sprite

Campari Flip (egen oppskrift) - 20 ml Campari, 10ml Martini Bianco, 10ml vodka, 40ml appelsinjuice, 1 eggeplomme (så 1 eggeplomme, takket være det, vil drikken ha en interessant konsistens, farge og smak, ANBEFALE), bland alle ingrediensene kraftig med is i en shaker eller blender, server umiddelbart i et cocktailglass. Når du "hamrer" eggeplommen, husk å skåle eggeskallet med kokende vann fra kjelen.

FillUp RedItalian essence, Campari-ekvivalent. Perfekt smak, utenom anerkjennelse.

Americano - drikken som Campari erobret USA. I USA ble Campari ansett som for syrlig og tørr. Det var da drikken ble laget: 30ml wermutu, 30ml Campari, kullsyrevann, Hell alkohol i et glass med isbiter og rør kraftig, legg til en oransje skive og fyll den på med musserende vann.

Campari White - 20ml Campari, 50ml tørr hvitvin.

Campari Coctail - 20 ml Campari, 20ml Ginu, 20ml wermutu, bland alle ingrediensene kraftig i en shaker med is.

Campari Sekt - 20 ml Campari og 60 ml godt kjølt musserende vin.

Campari Tonic - 40 ml Campari, tonic som skal fylles på igjen, is.

Likører er tilgjengelige som en essens i vinbutikker.

Funnet på google via fraser:

  • Campari drikker
  • campari drinki
  • campari drikke
  • drikk z campari
  • drikk campari