Hvordan drikke vin for å unngå hodepine

Hvordan drikke vin for å unngå hodepine

Vin og husvin er en respektabel drink, imidlertid forårsaker overskuddet den samme tilstanden av rus, som å drikke for mye vodka, øl eller annen drikke med prosentandel. Hvis du drikker for mye vin kan du få hodepine.

Villig til å beskytte meg mot denne ubehagelige opplevelsen, du bør være klar over dette, i hvilken hastighet skal vi konsumere alkohol, slik at kroppen takler det med jevne mellomrom. Derfor, å drikke vin uten å føle seg beruset, tungt hode, om ikke bena skal være full lenger, enn et glass vin på en time, fordi bare eller like mye som 1 kroppen trenger ca.. 8 gjøre 10 gram, i dette tilfellet vin, dette er omtrent på størrelse med et vinglass.

Kroppen vår vil ikke kunne bryte ned raskt, dette, hva vi drikker i tillegg til det. Som et resultat kan vi få deg til å føle deg syk, oppkast, hodepine og andre symptomer kjent som bakrus.

Imidlertid er det måter, for å unngå disse ubehagelige plagene, og en av dem er ikke bare større eller mindre avholdenhet, men å lære om virkningsmekanismene til kroppen vår i kontakt med alkohol

Som kjent, leveren er ansvarlig for fordøyelsen av alkohol, forbundet med blodstrømmen, så det det ikke kan takle fortløpende, går dit og blodet transporteres til hjernen og alle andre deler av kroppen vår, derav den generelle sykdommen og hodepinen som ofte oppstod på den tiden. Det oppstår, når væsketrykket i hjernen stiger, på grunn av acetaldehydet de inneholder (delvis bearbeidet alkohol ). Dette aldehydet er også veldig løselig i vann, trenge dypt inn i vevet og utvide kapillærene, som får oss til å svette.
Det gjør seg også kjent gjennom, faktum, at i den sterkt tilførte hjernen frigjøres vann med aldehyd fra cellene, og har ikke noe utløp, skaper hypertensjon, følte, som smerte. Vi kan også lukte på overflødig, som lukten av ikke fullstendig fordøyd alkohol.

Dessverre avhenger også hastigheten alkohol nedbrytes på kjønn. Og ja, menn brenner det raskere enn kvinner, selv om det som kjent er unntak fra hver regel.

Vi trenger imidlertid ikke å gi opp å nyte smaken av favorittdrinken vår, gi opp champagneglede med venner eller familie, for noen ganger er det vanskelig å sitte hele kvelden med ett glass. Den beste måten å håndtere virkningen av rus er å drikke i moderasjon, og så er problemet rett og slett "over hodet".

Det kan også være tilstrekkelig å fylle på et medikament med acetylsalisylsyre på forhånd (ingrediens i hver smertetablett) og vitamin C og E., helst i en sprudlende form. La oss huske dette, at røyking mens du drikker forbedrer effekten av alkohol.

Funnet på google via fraser:

  • ripsvin trinn for trinn
  • hva skal jeg gjøre for at vinen ikke skal skade hodet mitt
  • hva skal jeg gjøre for at hodet ikke skal gjøre vondt etter vinen
  • winekit