Sangria

Sangria.

Sangria er en alkoholholdig drink, veldig populær i Sør-Europa, spesielt i Spania. Derfra kom han også til Polen, brakt av turister. Den generelle ideen bak denne drinken er en kombinasjon av vin, frisk frukt og andre alkoholer i en stor kanne og serverer denne drikken kald på varme dager.

Det er mange oppskrifter for å lage sangria, en av dem er presentert nedenfor, bekreftet:

Vin, billig, 0,5 Jeg merlot + 0,5 l cabernet (du kan også bruke 1 Jeg huser vin)

½ glass konjakk (rom eller cognac kan også brukes)

Fersk juice presset ut av: 2 appelsiner, 1 sitroner, 1 kalk (Jeg anbefaler deg ikke å erstatte fersk fruktjuice med pappjuice)

Po 5 fruktskiver: appelsiner, sitroner, kalk, epler (eller andre etter eget skjønn)

0,5 Jeg glitrende vann (Jeg må nevne her, at i stedet for musserende vann kan du bruke en annen kullsyreholdig drink, f.eks.: sprite, gutter, tonic - etter eget skjønn. Jeg følger regelen, at jo søtere vinen jeg bruker - jo mindre søt tilsetter jeg fyllet, f.eks.: på tørr vin - tilsett Fanta, på søt vin - hell musserende vann).

Forberedelse:

1 Jeg vil + 1/2 glass alkohol + fruktjuice = hell i en krukke og sett til side i kjøleskapet i noen timer. Før servering, tilsett hakket frukt og tilsett musserende vann (eller annen drikke), Hell i glass med is og den er klar.

Alkohol til dolania til sangria (rom, cognac, brandy, vi kan forberede oss med berøringer for alkohol, de blir det: Lett RUM, Jamaica RUM, Cognac eller Cherry Brandy). Stokkene kan kjøpes i mange vinbutikker, Du kan lese mer om bruk av alkohol-touch-ups på destillasjonsportalen.

Funnet på google via fraser:

  • sangria
  • sangria oppskrift
  • hvordan lage sangria vin
  • hvordan lage sangria
  • sangria vinoppskrift