Smaksatte vodkaer

Smaksatte vodkaer er stiften til de fleste drinker som serveres på stedet. De lager, at alkoholen smaker mer delikat, den er bedre full, og du kan komponere mer interessante drinker.

Trim for alkohol Vodka Lime

Typiske vodkaer med smaksatt frukt tilgjengelig i butikker i de fleste tilfeller, det er ikke annet enn ren vodka krydret med fruktaromaer i de rette proporsjonene (meg i kontakt for alkohol). La oss ikke tenke, det når du kjøper ripsvodka i butikken, grapefrukt, eple eller andre, vi kjøper vodka med naturlig fruktjuice. Til tross for dette, at de ikke er laget på naturlig frukt, de er fortsatt veldig populære.

Vi kan også tilberede smaksatt vodka fra touch-ups. Det er mange typer touch-ups tilgjengelig på markedet, et av selskapene som var en av de første i Europa som startet produksjonen, er det svenske selskapet STRANDS. Inntil nå anses produktene deres for å være en av de beste. Essensen er basert på naturlige vegetabilske oljer, fruktig, urte, etc., oppnådd ved destillasjon, som bidrar til deres mer intense aroma, renslighet og holdbarhet (f.eks.: fra eik, kaffe, vanilje, kminku, engstelig, dill, frukt og hundrevis av andre produkter). Essensen er også basert på naturlige fuseloljer (som med grappa essens, de dør, brandy, plomme-konjakk eller whisky). Fordelen med essenser er også prisen. Ønsker å ha en rik bar med alkohol hjemme for å blande drinker, det er lettere å tilberede det fra essenser enn å kjøpe dusinvis av dyre brennevin i butikken. Vær spesielt oppmerksom på emballasjen når du kjøper essenser, essenser skal bare helles i glassflasker. Glassflasken garanterer den høyeste kvaliteten.

Trim for alkohol Apple Vodka

Når det gjelder smaksatt vodka, vi har et utvalg av vodka: eple, oransje, mandarin, kirsebær, bringebær, rips, pære, sitron, kalk, mynte, vanilje, Żubrówka, urtevodkaer og mange flere.

Nedenfor er noen dokumenterte drikkeoppskrifter. jeg teller, at du, kjære lesere, vil berike denne listen med favorittdrinkene dine, bare legg til en artikkel nederst på siden.

Kalkvodka / sitronvodka med cola - de smelter perfekt inn, med is og en skive lime eller sitron.

Vaniljevodka med cola - hvis du ikke har prøvd det, må du prøve det.

50ml grapefruktvodka, skvett grenadinsaft og appelsinjuice for å fylle på.

Vanilje vodka + solbærsaft.

Żubrówka + Eplejuice.

Apple pie shot: vi trenger store glass for å tilberede denne drinken, Żubrówka vodka, eple sirup, kanel. Hell en liten mengde sirup på den ene tallerkenen
eplejuice slik at du forsiktig kan dyppe kanten av glasset. Dryss kanel på den andre tallerkenen slik at etter at glasskanten er dynket med sirup, den kunne rulles i kanel. Hell deretter eplesirup i bunnen av glasset og deretter frostet Żubrówka vodka forsiktig, for å lage en to-lags drink. Vi drikker "med en gang".

Alle oppdateringer tilgjengelig i vinbutikken.

Jeg venter på dine velprøvde drinker basert på vodkaer med smak.

Funnet på google via fraser:

  • smaker
  • vodka drikker
  • hvordan lage vodka med smak
  • fruktvodka
  • fruktvodka