Tequila drikker

Tequila - En type meksikansk vodka, et destillat fra den fermenterte blå agavejuicen (bør bemerkes her, at bare agavejuice brukes til å tilberede settet, gir ikke opp

Dyrker Blue Agave i en plantasje i Mexico.

gjæring av eventuelle faste stoffer i planten). Destillasjon gir en klar hvit tequila. Tequila med en farge fra gul til brun oppnås som et resultat av aldring i eikefat. Navnet på alkoholen kommer fra navnet på byen der produksjonen startet - Tequila, og det første alkoholdestillatet ble produsert på begynnelsen av 1500-tallet. Opprinnelig var det ikke en populær alkohol, var assosiert med alkohol for fattige.

Det var først på 1800-tallet at kvaliteten forbedret seg mye og fikk rykte og popularitet, de første lisensierte produsentene dukket også opp. Den første lisensierte produsenten var Jose Antonio Cuervo, som den begynte å destillere allerede i 1758 år.

Under andre verdenskrig observerer vi en kraftig økning i Tequila-produksjonen, forbruket i USA har økt som en erstatning for europeiske alkoholer som har blitt vanskelig å få tak i. En annen boom skjedde i årene 60 etter Mexico-OL og fortsatt vekst i popularitet i årene 80 med utviklingen av turisme.

W 1977 Mexico signerte internasjonale avtaler som garanterte eksklusivitet i produksjonen av Tequila.

Populære tequila-drinker inkluderer:

En av de vanligste måtene å drikke Tequila er med salt og sitron. Hell Tequila i et glass, vi drysser en klype salt på den ytre delen av hånden og tilbereder et stykke sitron, så slikk saltet av hendene, vi drikker tequila på en gang og biter med sitron. Andre lignende kombinasjoner kan være med løve, kanel og appelsin.

Strawberry Margarita - dette er min favoritt, Jeg tilbereder denne drinken til hvert hjemmefest, og det er alltid fantastisk. Vi trenger en blender for å tilberede en drink, frosne jordbær

En av de beste touch-ups for alkohol av det svenske selskapet STRAND. Tequila Gold i Tequila SIlver.

(kan være fersk, men drikken smaker bedre med de frosne, spesielt på varm sommer), Tequila gull, brunt sukker. Jordbærene må, hvis de er frossne, fjernes fra frysedelen 1 en time før du drikker noe eller setter i mikrobølgeovnen 30-40 sekunder. Poenget er, slik at jordbærene er litt myke, men frosne på innsiden - slik at blenderen kan takle det. Jeg lager alltid en drink "med øye", så jeg kan ikke gi deg en detaljert oppskrift, men det kommer bra ut: Jeg la jordbær i blenderbeholderen på beholderen, Jeg drysser den 4-6 skjeer med brunt sukker, 1/4 kopp vann, Jeg heller tequila "med øye" og slår på blenderen i maks hastighet. Drikken har en tykk konsistens, litt søte og frosne jordbær, tequila smak - deilig.

Jeg serverer i Margarita-briller med et tykt sugerør.

Tequila Sunrise – 40 ml Tequili sølv, 30ml grenadinsaft, 100ml appelsinjuice - legg isbiter i et høyt glass, hell i tequila og grenadinjuice, tilsett deretter appelsinjuice forsiktig slik at det hele ikke blandes (drikken servert skal være av forskjellige nyanser, mørkere nederst og lysere øverst), vi henger en skive oransje som dekor.

Pancho's Punch - 40 ml Amaretto, 40ml Tequili, 40ml sitronsaft, 20ml grapefruktjuice - alle ingrediensene skal blandes kraftig i en shaker med isbiter, server i et cognacglass.

Det største utvalget av originale touch-ups i en vinbutikk.

Funnet på google via fraser:

  • sølv tequila drinker
  • drinki tequila
  • gull tequila drinker
  • hjem destilleri
  • Jordbær tequila drikke