Vask og desinfisering av utstyr

Vask og desinfisering av utstyr

Vask og desinfisering av utstyr

Vanligvis har hver og en av oss mye utstyr og tilbehør som er nødvendig for å lage hjemmelaget alkohol. Alt utstyr skal holdes rent og skal dekontamineres før hver bruk.SF desinfeksjonsmiddel

Vi burde vite det, at glassfat og indikatorer ikke skal skoldes med kokende vann. For selv en liten mengde varmt vann kan ødelegge dem. Vask med lunkent vann og vaskemiddel er kanskje ikke nok. Det er relativt få typiske desinfeksjonsmidler på markedet.

En av de profesjonelle rettsmidler som er tilgjengelig i butikkene er SpiritFerm desinfeksjonsmiddel - forberedelse for sterilisering og desinfisering av utstyr, ballonger og flasker som brukes til vinfremstilling, øl, mjød m.m.. Desinfiseringsmidlet dreper bakterier med umiddelbar virkning, gjær, muggsopp - umiddelbar biocid effekt. Perfekt for desinfisering av vanskelig tilgjengelige steder. Likegyldig til desinfiserte overflater.

Det utgjør ikke en trussel mot det naturlige miljøet.

 

Bruk metode: 1 teskje (5ml) fortynnes i 5 liter vann. Skyll utstyret med den resulterende blandingen, la på 5 minutter. Etter denne tiden, skyll alt grundig med rent vann.

 

Inkluderer:

Didecyldimetylammoniumklorid 5%

Tensid tensid (fettalkoholetoksylat) 1%

PH verdi 7

Innhold 100 ml

Ikke giftig, ikke etsende.