Vin er mat

Vin er mat.

Vin er mat, fordi den inneholder næringsstoffer, som gir energi, og mest av alt mikronæringsstoffer. For å finne ut ernæringsverdien til en bestemt mat, hvis Vin er sunn, vin er næringsrik, husets vinoppskriftervanligvis den kjemiske sammensetningen i 100 g. Når det gjelder vin, bør det gjøres en analyse for 1 liter, og del resultatet med tre eller to. Vi får sammensetningen for 33 ml eller 50 ml, som er mengden vin som vanligvis forbrukes hver dag. Den ernæringsmessige sammensetningen av vin:- Protein (mellom 1 en 2 g na litr), proteinmangel i vin er delvis et resultat av avklaring, som vinen utsettes for under produksjonen og hvilken prosess som eliminerer det meste av proteinene
– Karbohydrater (når det gjelder rødvin, mengden restsukker (glukose og fruktose) = 2-3 g na litr, når det gjelder hvite viner, kan de være flere 20 g / l i veldig fruktige viner, en nawet do 100 g / l i noen likørviner).
– Fett (vin inneholder ikke fett). Den eneste risikoen er med druefrø, som, hvis de knuses, kan frigjøre spor av olje.
– Fiber (kjemisk analyse kan ikke oppdage fiberen i vinen, selv om det faktisk er det, noen druefibre er oppløselige og flytende i vin)
– Vann (1l vin kan inneholde en annen andel vann: 730 ml i søt vin, 880 ml i hvitvin 11%, 920 ml i rødvin 12%.
– alkohol (den gjennomsnittlige alkoholandelen er 75 g / l for vin 9%, 88 g / l for vin 11%, 96 g / l for vin 12% Jeg 160 g / l for søt vin). Foruten etylalkohol, vinen inneholder små mengder propylalkohol, butyl og amyl, en liten mengde metanol.
– Mineraler: kalium (700-1600 mg), kalsium (50-200 mg), magnesium (50-200 mg), natrium (20-250 mg), Fosfor (100-200 mg).
– Mikroelementer: jern (2-10 mg), kobber (0,2-1 mg), sink (0,1-5 mg), mangan (0,5-3 mg). Vin kan også inneholde uønskede mikronæringsstoffer: aluminium, lede, arsen - dette er blant annet resultatet av. eksosgassene fra blyholdige bensinbiler.
– Vitaminer (spor B1, B2, B3, B5, B6)
– Polyfenoler (konsentrasjonen varierer fra noen milligram for hvite viner til 1,2 en nawet 3 g i rødviner)
– Organiske syrer (vinsyre, eple og salisylsyre)
– Andre stoffer: aldehyd (20mg / l), som med estere, alkoholer og fenoler, er flyktige stoffer, ansvarlig for aromaene. Stoffer som er mindre ønskelige kan dukke opp: svovel, histamin, dekkgruve, serotonin, etc..

Du finner mer om produksjonen av husets vin på portalen WinoDomowe.info.

Funnet på google via fraser:

  • oppskrift på vin fra hagtorn og druer
  • fruktoseinnhold i hvitvin