Vinsett VINSOL trinn for trinn - dag16

Vinsett VINSOL trinn for trinn - dag16

Po 15 dager fra innstilling av VINSOL husvin, gjæringen er fullført. Gjæringsrøret sluttet å klype. Slutten av gjæringen kan også kontrolleres med en sukkermåler - den bør utføres 2 forsøk på et intervall 2 dager - den samme verdien på indikatoren betyr slutten på gjæringen. Hvis målingen på sukkermåleren synker, betyr dette, at gjæringen fortsatt pågår. Etter at gjæringen er fullført, indikasjonene på sukkermåleren skal indikere 0 for tørre viner. Fra mengden bearbeidet sukker (mengde balings ved innstillingen - mengden balings på slutten av gjæringen) du kan spesifisere innholdet % alkohol i vin.

Dette er den perfekte tiden for den første smaksprøver, går vinen vår i riktig retning. Vær oppmerksom, at vinen fremdeles er veldig ung på dette punktet, buketten har ikke utviklet seg fullt ut, og vi kan bare gi en generell vurdering av drikken vår, først og fremst må du sjekke om den er søt nok, og om du tilsetter urter eller lar den være "ren". Hvis hjemmevinen vår ikke er søt nok – kan vi søte den med sukker eller honning.

Det er best å ta vinen med en prøvetaker (for ikke å forstyrre sedimentet) og smak på det. Virkelig - hyggelig arbeid og smaking!

Vinsmaking oppskrift på VINSOL vin

Vinen vår er perfekt, smaken er litt semi-søt og fruktig. Po 3-5 den månedlige modningsperioden vil være perfekt.

Nå skal vinen helles fra sedimentet i en ren gjæringsmiddel for første gang. Hvis vi ikke har en annen ballong, vi kan helle vinen ren, vannbeholder av plast, vask deretter ballongen grundig og hell vinen tilbake.

Hellende husvin over sedimentet

Etter å ha hellet vinen i ballongen, vi trenger å gjøre to ting.

Den første er å legge til det medfølgende gjæringsstoppemidlet. Dette er for å beskytte vinen mot sekundær gjæring i flaskene. Midlet skal blandes i et glass i en liten mengde vin, tilsett deretter til det hele og bland. Vi lar vinen ligge til 2 ganger.

Deretter avklarer vi vinen med vedlagte agent. Rekkefølgen posene er lagt til er viktig, først innholdet i posen merket med symbolet J og bland grundig. Hell så innholdet i posen merket med symbolet K og bland det også. Vi lar vinen stå til den er helt klar, på 1-3 dager. Etter denne tiden, vinen vår vil være klar til å tappes på flaske

Funnet på google via fraser:

  • vin trinn for trinn
  • hvordan lage vin trinn for trinn
  • husets vin trinn for trinn
  • vintester
  • hjemmelaget vin trinn for trinn