Viningredienser mot hodepine

Viningredienser mot hodepine

Vakker kvinne som drikker vin.Det er antatt, at han lider av hodepine 70% Poler, og ca. 30% har dem ofte. Nær 15% klager over migrene, som angriper kvinner mye oftere. Om 75% av dem bor i store byer, i aldersgruppen 30–45 år, med høyere utdanning, zestresowane, travelt, puste forurenset luft.

Forskere fra University of California i Berkeley utviklet enheten, for å beskytte mot migrene, forårsaket bl. av rødvin, også av husets vin. Det ledsages ofte av hjertebank og kortpustethet eller kvalme. Noen mennesker opplever en stigning i adrenalin og den såkalte. hypertensiv krise.

Kjemikerne brukte teknologi utviklet av NASA, det skulle gjøre det mulig å oppdage livet på Mars. Takket være det er det enkelt å "spore" stoffer som er ansvarlige for å forårsake ubehagelige plager, dvs. biogene aminer, forbindelser som forekommer i hele modningsområdet (aldring), gjærede eller syltede produkter, f.eks.. i oster, vin, røkt kjøtt, oliven, nøtter, sjokolade.

Til tross for det faktum, at en gruppe analytikere fra hele verden ikke nådde enighet, hvilke stoffer som faktisk utløser migrene, aminene er de mest angitte, inkludert tyramin og histamin. Derfor advarer leger og ernæringseksperter pasientene sine, for å eliminere mat som er rik på disse forbindelsene fra kostholdet. Forskere har funnet ut, at den høyeste konsentrasjonen av biogene aminer finnes i rødvin og sake, og den laveste i øl. Foreløpig tester enheten bare væsker

Den kaliforniske enheten fungerer bra for mennesker som er overfølsomme for polyaminer. Prototypen er på størrelse med en liten koffert. Du må vente etter å ha brukt en dråpe vin 5 minutter for resultater. Forskere jobber for tiden med å redusere kameraet, slik at allergikere kan ta den digitale assistenten med seg til en fest eller restaurant og sjekke sammensetningen før de drikker vin.

Funnet på google via fraser:

  • hodepine etter vin