Coupage

Coupage

En anbefalt metode for å redusere surheten er utvilsomt å blande juice med forskjellig syreinnhold. Tross alt er det epler som er sure og mindre sure; hvis saften av dem blandes sammen, oppstår deilig, drikke, mens hver enkelt juice ikke er veldig velsmakende.

Ti, som ikke trenger å kjøpe visse varianter av epler til juice, fordi den har en hage full av forskjellige frukter, fra litt sur til veldig sur, trenger ikke, selvfølgelig, tenk på å blande, nok, at han ville blande frukten før han presset saften.

Det er imidlertid annerledes, hvis de enkelte fruktene modnes til forskjellige tider. Da er det nødvendig å blande og vinene blandes. Frukt med lavt syreinnhold er satt i september, mens sent, sure varianter bare i november. Uansett imidlertid, om saften skal blandes, eller vin, målingen av surhet er den samme i begge tilfeller, som beskrevet tidligere. For eksempel inneholder en av juice 4 g / l syre (det kan være en slags pære). Så det blandes med en annen juice, hvis surhet er, for eksempel 9 g / l.

Hvis vi blander begge juiceene i proporsjoner 1:1, den inneholder den nye blandede juice 13 g syre i to liter, som gir surhet 6,5 g / l; dette er en akseptabel verdi.

Mustens vekt er også veldig avgjørende for blanding. Det beregnes på en lignende måte. Hvis en juice inneholder 50 ° Ochsle, og den andre bare 45 ° Ochsle, det oppsummerer det 95 : 2 = 47,5 ° Ochslego. Fordi denne verdien ikke er tilstrekkelig for ung bordvin, du må rette den "tørr".