Campari - förmodligen den bästa bittra i världen!

Campari - förmodligen den bästa bittra i världen!

Personer, som bara lär känna alkoholer är vanligtvis nöjda med informationen om det, att Campari är en bitter likör. Men när de smakar den italienska delikatessen direkt från Milano kommer de säkert att komma till slutsatsen, att hans definition inte är strikt. Faktiskt, i dess fall har vi att göra med en viss generalisering, för uttalandet är mycket närmare sanningen, att Campari är bitter. Vilken alkohol pratar vi om och vad vi borde veta om den?

Den mest klassiska kombinationen - Röd italiensk + apelsinjuice

Den mest klassiska definitionen säger detta, att bitter är en drink med en ganska hög alkoholhalt, bland många andra kännetecknas han dock främst av detta, att den är smaksatt med extremt bittra örter, växter, och ibland också intensiv citrus, uttrycksfull smak. I början av sin karriär användes inte bitter för detta, att njuta av det. Ja, det drickes regelbundet, vanligtvis hade det dock ett öde, som vi skulle kalla medicinsk idag. Efter måltiden garanterade det god matsmältning, när det nåddes efter en överdådig fest, du kan vara säker, att nästa dag kommer att passera utan onödiga "sensationer". Först med tiden hittade de bittra de första uppmärksamma entusiasterna, att en mycket bitter smak kan vara hans stora tillgång, en gång blev du kär i honom, det var redan svårt att stoppa en svimlande karriär, liksom denna alkohol. Intressant, bitter fann sina entusiaster inte bara på den europeiska kontinenten, men också i andra delar av världen, och dess popularitet är fortfarande exceptionellt hög.

Intressant, det tog inte lång tid, och det upptäcktes, att bitter kan vara en bra ingrediens i drycker och cocktails, dess bittra anmärkning behöver inte alls vara dominerande. Dessutom, erkänd, det bittra betonar perfekt smaken av andra drycker, så idag kan vi träffa noggranna bartendrar, att varje god drink ska ha lite Campari i sig. Om vi ​​själva vill ta reda på det, kan vi bli bitter beundrare, vi bör börja med mycket enkla drycker med tillägg av Campari. Den mest klassiska består av 25 milliliter (ett litet glas) Campari, 75 milliliter sodavatten och is, Sodavatten kan dock ersättas med apelsinjuice med en distinkt smak och arom. Campari Soda och Campari Orange är klassiker av genren, Att lära känna dessa drycker borde därför inte göra oss besvikna.

Det finns många alkoholer på marknaden som har en smak som mycket liknar den ursprungliga drycken. Det finns till och med några alkoholplåster som speglar smaken av denna likör, En av de bästa Campari-smakerna på marknaden är den svenska likören Red Italian. Tack vare det kan vi lära känna smaken av denna unika bittera och förbereda unika drycker hemma.

Finns på google via fraser:

  • campari dricker med juice
  • Campari dricker
  • är campari hälsosam
  • bitter smak av destillatet
  • hur campari smakar
  • hur man imiterar campari biter
  • komponenter i drycker