Campari dricker

Campari är en bitter italiensk likör som produceras i Milano, en av de mest populära sprit i världen. Den har en mycket distinkt smak, skarp, lite peppar och växtbaserade,

RedItalian alcohol essence, Campari motsvarande. För dessa, som de inte gillar att betala för mycket.

erhålls tack vare den "mystiska" kombinationen av örter och bitter apelsinskal. Ett recept består av en kombination av ca. 60 olika ingredienser (Örter, Kryddor, fruktskal etc.) och destillera. Endast en person i världen vet det exakta receptet, medan endast ett fåtal anställda i företaget känner till delproduktionsstegen.

Den ovanliga färgen på Campari (djup, röd-rubin)den erhålls från en insekt - bladlössen dactylopis coccus. Dessa bladlus matar bland annat kaktusar, deras färgämne används ofta i livsmedelsindustrin och i färgning av tyger.

Campari Orange - detta är den mest populära drinken, kasta några isbitar i glaset, 50ml Campari, 100ml apelsinjuice, rör om kraftigt och tillsätt en skiva apelsin. Enligt mig, de mest perfekta proportionerna är 1:2.

Campari & Sprite (eget recept) - 30 ml Campari, 30ml vodka, 30ml Ginu, Sprite, Häll alkohol i en shaker med is, vi blandar kraftigt, häll sedan i ett cocktailglas och fyll på det med Sprite

Campari Flip (eget recept) - 20 ml Campari, 10ml Martini Bianco, 10ml vodka, 40ml apelsinjuice, 1 äggula (så 1 äggula, tack vare det kommer drycken att ha en intressant konsistens, färg och smak, REKOMMENDERA), blanda kraftigt alla ingredienser med is i en shaker eller mixer, servera omedelbart i ett cocktailglas. När "hamrar" äggulan, kom ihåg att skålla äggskalet med kokande vatten från vattenkokaren.

FillUp RedItalian essence, Campari motsvarande. Perfekt smak, oigenkännbar.

Americano - drycken som Campari erövrade USA. I USA ansågs Campari vara för syrligt och torrt. Det var då drycken gjordes: 30ml wermutu, 30ml Campari, kolsyrat vatten, Häll alkohol i ett glas med isbitar och rör om kraftigt, lägg till en orange skiva och fyll på det med mousserande vatten.

Campari White - 20 ml Campari, 50ml torrt vitt vin.

Campari Coctail - 20 ml Campari, 20ml Ginu, 20ml wermutu, blanda kraftigt alla ingredienser i en shaker med is.

Campari Sekt - 20 ml Campari och 60 ml välkyld mousserande vin.

Campari Tonic - 40 ml Campari, tonic som ska fyllas på, is.

Likörer finns som essens i vinbutiker.

Finns på google via fraser:

  • Campari dricker
  • campari drinki
  • campari drink
  • drick z campari
  • drick campari