Drycker med Gin

Gin - färglös vodka, med en mycket karakteristisk smak och arom. Det kan erhållas på två sätt: som ett resultat av omdestillering av alkohol med tillsats av örter, kryddor, rötterna, tvestjärt

Essenser av populära typer av gin: DryGin i London Gin.

frukt (högre kvalitet gins), eller genom att helt enkelt extrahera dessa örter i vodka. Den fullständiga sammansättningen av gin-komponenterna är okänd, är hemligheten med specifika destillerier. Men den viktigaste ingrediensen, enbär av släktet Juniperus har störst inflytande på smak och arom, som odlas kommersiellt i Italien, Kroatien, USA och Kanada. De andra kända komponenterna är: anis, angelica, kanel, apelsinskal, koriander och många andra örter, kryddor och kor.

Historien om gin går tillbaka 1600 år, där Dr. Franciscus de la Boe vid University of Laiden, skapade ett läkemedel baserat på alkohol, örter och enbärfrukt. Läkemedel mot magbesvär, den blev mycket populär och var full som en alkoholhaltig dryck.

Han fick den största populariteten i England, från Nederländerna med revolutionen som placerade William av Orange på tronen. Inledningsvis var engelsmännen mycket angelägna om att importera gin från Nederländerna eftersom det inte fanns någon punktskatt på den som för andra starka alkoholer.. Den ökade populariteten och den massiva konsumtionen av gin i England resulterade, det i 1734 Under flera år meddelade regeringen ett förbud mot import och drickande
de dör. Denna lag startade en våg av olaglig alkoholproduktion i England. Är uppskattad, Vad 4 familjen destillerade på den tiden, tillverkade alkohol illegalt hemma. Vid den tiden var gin associerad med alkohol för de fattiga.

Avskaffandet av förbudet i England och tillkomsten av den viktorianska eran, initierade en långsam förbättring av kvaliteten på det producerade ginet. I mitten av 1800-talet skapades de första recepten för en ny drink och välkända namn som: Dry Gin i London Gin.

Gin blev snabbt en sprit i den brittiska armén, berusad på alla fronter och i alla kolonier. Den mest kända Gin-drinken & Tonic grundades i Indien, där brittiska soldater blandade Gin med en daglig dos kinin (som skulle skydda mot malaria) och mousserande vatten (kinin löst i mousserande vatten skapar en tonic).

För närvarande är Gin en av de mest populära alkoholerna, berusad som aperitif eller som ett komplement till många drycker.

De mest kända dryckerna är:

Kärnan i den välkända och uppskattade Bombay-gin – Blue India Gin.

Gin & Tonic: 50Häll ml Gin i ett glas med is, tillsätt några skivor citron eller lime och fyll på med tonic.

Orange gin: 40ml Ginu, 100ml apelsinjuice - blanda ingredienserna kraftigt i en shaker, häll i ett högt glas med is, garnera med en skiva apelsin.

Paradiso: 30ml Ginu, 20ml Aprikosbrandy, 100ml apelsinjuice - blanda ingredienserna i en shaker och häll i ett högt glas, garnera med en skiva apelsin.

Aperitif Martini Dry: 50ml Ginu, 10ml torr vermut - blanda ingredienserna kraftigt i en bartenders glas med is och häll dem i ett cocktailglas.

Aperitif Bronx: 40ml Ginu, 20ml röd vermouth, 30ml apelsinjuice - blanda ingredienserna kraftigt i en shaker med is och häll i ett cocktailglas.

Aperitif Campari&Gin: 20ml Campari, (kärnan i Campari), 20ml Ginu, 20ml röd vermouth - blanda alla ingredienser i en shaker med is, häll i ett cocktailglas, dekorera med en skiva apelsin.

Aperitif Inca: 20ml Ginu, 20ml sherry, 20ml torr vermut, 20ml röd vermut - blanda ingredienserna kraftigt i ett glas med is, häll i ett cocktailglas, garnera med citronskal.

Blue Gin Bubbles: 20ml Ginu, 20ml Curacao Blue (tillgänglig i form av en essens), 20ml citronsaft, mousserande vin ska slutföras - Gin, Blanda CuracaoBlå och citronsaft i en shaker, häll i ett glas och fyll på med mousserande vin.

FillUp essensen av en välkänd dryck – TomCollins.

Finns på google via fraser:

  • det välbekanta namnet på gin
  • hemlagad gin
  • hur man gör en gin
  • det välbekanta namnet på gin
  • gin mer hemtrevlig