Hur man dricker vin för att undvika huvudvärk

Hur man dricker vin för att undvika huvudvärk

Vin och husvin är en respektabel drink, emellertid orsakar dess överskott samma tillstånd av berusning, som att dricka för mycket vodka, öl eller annan dryck med procent. Om du dricker för mycket vin kan du få huvudvärk.

Villig att skydda mig från denna obehagliga upplevelse, du borde vara medveten om detta, i vilken takt ska vi konsumera alkohol, så att kroppen hanterar det regelbundet. Därför, att dricka vin utan att känna sig berusad, tungt huvud, om benen inte ska drickas längre, än ett glas vin på en timme, för bara eller lika mycket som 1 kroppen behöver ca.. 8 do 10 gram, i detta fall vin, detta är ungefär lika stort som ett vinglas.

Vår kropp kommer inte att kunna bryta ner snabbt, detta, vad vi dricker utöver det. Som ett resultat kan vi få dig att känna dig sjuk, kräkningar, huvudvärk och andra symtom som ofta kallas baksmälla.

Det finns dock sätt, för att undvika dessa obehagliga sjukdomar, och en av dem är inte bara större eller mindre avhållsamhet, men för att lära oss mer om vår kropps verkningsmekanismer i kontakt med alkohol

Som det är allmänt känt, levern är ansvarig för matsmältningen av alkohol, ansluten till blodomloppet, så vad det inte kan klara av fortlöpande går där och tillsammans med blodet transporteras till hjärnan och alla andra delar av vår kropp, därav den allmänna sjukdomen och huvudvärken som ofta uppstod vid den tiden. Det uppstår, när vätsketrycket i hjärnan stiger, på grund av acetaldehyden de innehåller (delvis bearbetad alkohol ). Denna aldehyd är också mycket löslig i vatten, tränger djupt in i vävnaderna och expanderar kapillärerna, vilket får oss att svettas.
Det känns också igenom, faktum, att i hjärnan, som är väl försedd med blod, frigörs vatten med aldehyd från cellerna, men finner inget utlopp, skapar högt blodtryck, känt, som smärta. Vi känner också dess överflöd, som lukten av inte helt smält alkohol.

Tyvärr beror den hastighet med vilken alkohol bryts ner också på kön. Och ja, män bränner det snabbare än kvinnor, men som du vet finns det undantag från varje regel.

Vi behöver dock inte ge upp att njuta av smaken av vår favoritdryck, ge upp champagnekul med vänner eller familj, för ibland är det svårt att sitta hela kvällen med ett glas. Det bästa sättet att hantera effekterna av berusning är att dricka med måtta, och då är problemet helt enkelt "över huvudet".

Det kan också vara tillräckligt att fylla på ett läkemedel med acetylsalicylsyra i förväg (ingrediens i varje smärtstillande tablett) och vitamin C och E., företrädesvis i en sprudlande form. Låt oss komma ihåg detta, att rökning medan man dricker ökar effekterna av alkohol.

Finns på google via fraser:

  • vinbär vin steg för steg
  • vad ska jag göra så att vinet inte skadar mitt huvud
  • vad ska jag göra så att mitt huvud inte gör ont efter vinet
  • winekit