Sangria

Sangria.

Sangria är en alkoholhaltig dryck, mycket populär i södra Europa, särskilt i Spanien. Därifrån kom han också till Polen, med av turister. Den allmänna idén bakom denna dryck är en kombination av vin, färsk frukt och annan alkohol i en stor kanna och servera denna dryck kall under varma dagar.

Det finns många recept för att göra sangria, en av dem presenteras nedan, verifierad:

Vin, billig, 0,5 Jag merlot + 0,5 Jag cabernet (du kan också använda 1 Jag husar vin)

½ glas konjak (rom eller cognac kan också användas)

Färsk juice pressad ut ur: 2 apelsiner, 1 citroner, 1 limefrukter (Jag råder dig inte att ersätta färsk fruktjuice med kartongjuice)

Po 5 frukt skivor: apelsiner, citroner, limefrukter, äpplen (eller andra som du tycker passar)

0,5 l kolsyrat vatten (Jag måste nämna här, att istället för mousserande vatten kan du använda en annan kolsyrad dryck, t.ex.: sprite, Pojkar, tonic - efter eget gottfinnande. Jag följer regeln, att ju sötare vinet jag använder - desto mindre sött lägger jag till fyllningen, t.ex.: på torrt vin - jag lägger till Fanta, på sött vin - häll mousserande vatten).

Förberedelse:

1 Jag wina + 1/2 glas alkohol + fruktjuice = Häll i en kanna och lägg åt sidan i kylen i några timmar. Tillsätt hackad frukt och tillsätt mousserande vatten innan servering (eller någon annan dryck), Häll i glas med is och det är klart.

Alkohol till dolania till sangria (rom, cognac, brandy, vi kan förbereda oss med beröringar för alkohol, de kommer att bli det: Lätt RUM, Jamaica RUM, Cognac eller Cherry Brandy). Pinnarna finns att köpa i många vinbutiker, Du kan läsa mer om användningen av alkohol-touch-ups på Destillationsportalen.

Finns på google via fraser:

  • sangria
  • sangria recept
  • hur man gör sangria vin
  • hur man gör sangria
  • sangria vinrecept