Smaksatt vodka

Smaksatt vodka är basen för de flesta drycker som serveras på platsen. De gör, att alkoholen smakar mer känslig, det är bättre att dricka och du kan komponera mer intressanta drycker.

Trim för alkohol Vodka Lime

Typiska vodka med fruktsmak finns i butikerna i de flesta fall, det är inget mer än ren vodka kryddad med fruktaromer i rätt proportioner (mig i touch-ups för alkohol). Låt oss inte tänka, det genom att köpa vinbärsvodka i butiken, grapefrukt, äpple eller något annat, vi köper vodka med naturlig fruktjuice. Men trots detta, att de inte är gjorda på naturlig frukt, de är fortfarande mycket populära.

Vi kan också förbereda smaksatta vodkaer från touch-ups. Det finns många typer av touch-ups tillgängliga på marknaden, ett av de företag som var ett av de första i Europa som startade produktionen är det svenska företaget STRANDS. Hittills anses deras produkter vara en av de bästa. Essensen är baserad på naturliga vegetabiliska oljor, fruktig, ört-, etc., erhålls genom destillation, vilket bidrar till deras mer intensiva arom, renhet och hållbarhet (t.ex.: från ek, kaffe, vanilj, kminku, angelägen, dill, frukt och hundratals andra produkter). Essensen är också baserad på naturliga fuseloljor (som i fallet med grappaessens, de dör, brandy, plommonbrandy eller whisky). Fördelen med essenser är också deras pris. Vill ha en rik bar med alkohol hemma för att blanda drycker, det är lättare att förbereda det från essenser än genom att köpa dussintals dyra sprit i butiken. Var särskilt uppmärksam på förpackningen när du köper essenser, essenser bör endast hällas i glasflaskor. Glasflaskan garanterar högsta möjliga touch up.

Trim för alkohol Apple Vodka

När det gäller smaksatt vodka, vi har val av vodka: äpple, Orange, mandarin, körsbär, hallon, vinbär, päron, citron-, kalk, mynta, vanilj, Żubrówka, växtbaserade vodkaer och många fler.

Nedan följer några beprövade dryckrecept. jag räknar, att du, kära läsare, kommer att berika listan med dina favoritdrycker, lägg bara till en artikel längst ner på sidan.

Kalkvodka / citronvodka med cola - de smälter perfekt in, med is och en skiva lime eller citron.

Vaniljvodka med cola - om du inte har provat det måste du prova det.

50ml grapefruktvodka, ett stänk grenadinjuice och apelsinjuice för att fylla på.

Vaniljvodka + svarta vinbärsjuice.

Żubrówka + Äppeljuice.

Äppelpaj skott: vi behöver stora snapsglas för att förbereda denna drink, Żubrówka vodka, äppelsirap, kanel. Häll en liten mängd sirap på en tallrik
äppeljuice så att du försiktigt kan doppa kanten på glaset. Strö kanel på den andra plattan så att glasfälgen blötläggs i sirap, den kunde rullas i kanel. Häll sedan äpplesirap i botten av glaset och sedan frostat Żubrówka vodka försiktigt, för att skapa en dryck i två lager. Vi dricker "på en gång".

Alla plåster finns i vinbutiken.

Jag väntar på dina beprövade drycker baserade på smaksatta vodka.

Finns på google via fraser:

  • smaker
  • vodka dricker
  • hur man gör smaksatt vodka
  • fruktvodka
  • fruktvodka