Tequila dricker

Tequila - En typ av mexikansk vodka, destillat från den fermenterade blå agavejuicen (bör noteras här, att endast agavejuice används för att förbereda uppsättningen, ger inte upp

Växande blå agave i en plantage i Mexiko.

jäsning av alla fasta ämnen i växten). Destillation ger en klar vit tequila. Tequila med en färg från gult till brunt erhålls som ett resultat av åldrande i ekfat. Namnet på alkoholen kommer från namnet på staden där produktionen började - Tequila, och det första alkoholdestillatet producerades i början av 1500-talet. Ursprungligen var det inte en populär alkohol, var förknippad med alkohol för de fattiga.

Det var först på 1800-talet som kvaliteten förbättrades mycket och fick rykte och popularitet, de första licensierade producenterna dök också upp. Den första licensierade tillverkaren var Jose Antonio Cuervo, som den började destillera redan i 1758 år.

Under andra världskriget observerar vi en kraftig ökning av Tequila-produktionen, dess konsumtion i USA har ökat som en ersättning för europeiska alkoholer som har blivit svåra att få. Ytterligare en boom inträffade under åren 60 efter de olympiska spelen i Mexiko och fortsatt popularitet under åren 80 med utvecklingen av turismen.

W 1977 Mexiko undertecknade internationella avtal som garanterade exklusivitet i produktionen av Tequila.

Populära tequila-drycker inkluderar:

Ett av de vanligaste sätten att dricka Tequila är med salt och citron. Häll Tequila i ett glas, vi strö en nypa salt på den yttre delen av handen och förbereder en bit citron, slicka sedan saltet av händerna, vi dricker tequila på en gång och biter med citron. Andra liknande kombinationer kan vara med lejon, kanel och apelsin.

Strawberry Margarita - det är min favorit, Jag förbereder denna drink för varje hemmafest och det är alltid fantastiskt. Vi behöver en mixer för att förbereda en drink, frysta jordgubbar

En av de bästa alkoholerna från det svenska företaget STRAND. Tequila Gold i Tequila SIlver.

(kan vara färskt, men drycken smakar bättre med de frysta, speciellt på varm sommar), Tequila guld, brunt socker. Jordgubbarna, om de är frysta, måste tas bort från frysfacket 1 en timme innan du dricker eller sätter i mikrovågsugnen 30-40 sekunder. Poängen är, så att jordgubbarna är lite mjuka men frysta inuti - så att mixern klarar det. Jag gör alltid en drink "i ögat" så jag kan inte ge dig ett detaljerat recept, men det kommer bra ut: Jag lade jordgubbar i behållarens mixerbehållare, Jag strö det 4-6 skedar av brunt socker, 1/4 kopp vatten, Jag häller tequila "med ögat" och slår på mixern med maximal hastighet. Drycken har en tjock konsistens, lite söta och frysta jordgubbar, tequila smak - utsökt.

Jag serverar i Margarita-glas med ett tjockt sugrör.

Tequila Sunrise - 40ml Tequili Silver, 30ml grenadinsaft, 100ml apelsinjuice - lägg isbitar i ett högt glas, häll tequila och grenadinjuice, tillsätt sedan apelsinjuice försiktigt så att det hela inte blandas (drycken som serveras bör ha olika nyanser, mörkare längst ner och ljusare överst), vi hänger en skiva apelsin som dekor.

Pancho's Punch - 40 ml Amaretto, 40ml Tequili, 40ml citronsaft, 20ml grapefruktjuice - alla ingredienser ska blandas kraftigt i en shaker med isbitar, servera i ett cognacglas.

Det största urvalet av originella touch-ups i en vinbutik.

Finns på google via fraser:

  • silver tequila drycker
  • drinki tequila
  • guld tequila drinkar
  • hem destilleri
  • Strawberry tequila drink