Viningredienser för huvudvärk

Viningredienser för huvudvärk

Vacker kvinna som dricker vin.Det är trott, att han lider av huvudvärk 70% Stolpar, och ca. 30% har dem ofta. Nära 15% klagar på migränattacker, som attackerar kvinnor mycket oftare. Handla om 75% av dem bor i stora städer, i åldersintervallet 30–45 år, med högre utbildning, zestresowane, upptagen, andas förorenad luft.

Forskare från University of California i Berkeley utvecklade enheten, för att skydda mot migrän, orsakade bland andra. av rött vin, även med husvin. Det åtföljs ofta av hjärtklappning och andfåddhet eller illamående. Vissa människor upplever en höjning av adrenalin och så kallade. hypertensiv kris.

Kemisterna använde teknik som utvecklats av NASA, det skulle göra livet på Mars detekterbart. Tack vare det är det lätt att "spåra" ämnen som orsakar obehagliga sjukdomar, dvs biogena aminer, föreningar som förekommer inom mognadsområdet (åldrande), jästa eller syltade produkter, t.ex.. i ostar, vin, rökt kött, oliver, nötter, choklad.

Trots faktum, att en grupp analytiker från hela världen inte kom överens, vilka ämnen som faktiskt utlöser migränhuvudvärk, aminerna är de oftast angivna, inklusive tyramin och histamin. Därför varnar läkare och nutritionister sina patienter, för att eliminera livsmedel som är rika på dessa föreningar från kosten. Forskare har hittat, att den högsta koncentrationen av biogena aminer finns i rött vin och sake, och det lägsta i öl. För närvarande testar enheten bara vätskor

Den kaliforniska enheten fungerar bra för människor som är överkänsliga för polyaminer. Prototypen är storleken på en liten portfölj. Du måste vänta efter att du har applicerat en droppe vin 5 minuter för resultat. Forskare arbetar för närvarande med att minska kameran, så att allergiker kan ta med sig den digitala assistenten till en fest eller restaurang och kontrollera dess sammansättning innan de dricker vin.

Finns på google via fraser:

  • huvudvärk efter vin