Sangria

Sangria.

Sangria er en alkoholholdig drink, meget populær i Sydeuropa, især i Spanien. Derfra kom han også til Polen, bragt af turister. Den generelle idé bag denne drink er en kombination af vin, frisk frugt og anden alkohol i en stor kande og serverer denne drik kold på varme dage.

Der er mange opskrifter til fremstilling af sangria, en af ​​dem er præsenteret nedenfor, verificeret:

Vin, billig, 0,5 Jeg merlot + 0,5 Jeg cabernet (du kan også bruge 1 Jeg huser vin)

½ glas brandy (rom eller cognac kan også bruges)

Frisk juice presset ud af: 2 appelsiner, 1 citroner, 1 kalk (Jeg råder dig ikke til at udskifte frisk frugtsaft med papjuice)

Po 5 frugt skiver: appelsiner, citroner, kalk, æbler (eller andre, som du finder passende)

0,5 l mousserende vand (Jeg må nævne her, at du i stedet for mousserende vand kan bruge en anden kulsyreholdig drik, f.eks.: sprite, drenge, tonic - efter eget skøn. Jeg følger reglen, at jo sødere vinen jeg bruger - jo mindre sød tilføjer jeg fyldet, f.eks.: på tør vin - jeg tilføjer Fanta, på sød vin - hæld mousserende vand).

Forberedelse:

1 l wina + 1/2 glas alkohol + frugtsaft = Hæld i en kande og læg den til side i køleskabet i et par timer. Inden servering, tilsæt hakket frugt og tilsæt mousserende vand (eller enhver anden drink), Hæld i glas med is, så er den klar.

Alkohol til dolania til sangria (rom, cognac, brandy, Vi kan forberede os med touch-ups til alkohol, de bliver det: Let RUM, Jamaica RUM, Cognac eller Cherry Brandy). Pindene kan købes i mange vinbutikker, Du kan læse mere om brugen af ​​alkoholberøringer på destillationsportalen.

Fundet på google via sætninger:

  • sangria
  • sangria opskrift
  • hvordan man laver sangria vin
  • hvordan man laver sangria
  • sangria vin opskrift