Angostura

Angostura

Bitter er den bitre familien (som navnet antyder) alkohol, vanligvis ganske kraftig. Det mest klassiske eksemplet på bitter er angostura. Navnet har imidlertid ingenting å gjøre med angosturatreet, men ble overtatt fra byen, der produksjonen startet, som i dag heter Ciudad Bolivar. I dag er det imidlertid ikke lenger i Venezuela, men den produseres på øya Trinidad, noen ganger også kalt trinidad.

Det startet med narkotika

Angostura, som nesten alle bittere, så vel som mange andre alkoholer, den ble ikke laget i det hele tatt som en nytelsesdrink, men som et medikament. Forfatteren av oppskriften var en ivrig forsker av urter i lønn for den tyske hæren, dr Johann Gottlieb Benjamin Siegert. I Venezuela, der han skulle kjempe mot spanjolene, imidlertid var han hovedsakelig kjent for å finne på en bestemt medisin. Opprinnelig brukte han det bare på seg selv og sine slektninger (som det pleide å være, stoffet skulle ha en universell effekt), men i Angostura, som var et viktig kommunikasjonskryss og et stort befolkningssenter, Siegert, som tysker vant til økonomiske løsninger, utviklet produksjon. Historien om angostura er veldig forvirrende, inkludert alle slags kriger, innflytelse og politikk, som har revet regionen fra 1824 år, så la det være nok, at i dag har Angostura-fabrikken kommet tilbake til Siegert-familien, og ligger i Trinidad, hvor eksporteres fra 95% fra årlig produsert 50 millioner liter angostura.

Du vil ikke lære om produksjonen

Til tross for alle fabrikkoppkjøpene og eierendringene, forblir oppskriften ukjent. Mest sannsynlig, grunnlaget for produksjonen av dette 40-45% drikke er rom, som det tross alt ikke er mangel på i regionen, og Angostura selv produserer ganske mye av det. I sin grunnleggende versjon skylder angostura sin bitre smak til røttene til angelica, quinoa bark, kłączu galangi, appelsinskall og ingefær, mens fargen kommer fra sandeltre. Som du sikkert vet, alle disse ingrediensene er usigelig bittere og ubehagelige for smaken, derfor kan ikke Angostura være full alene, og det gjelder også den moderne kalkversjonen.

Hvordan servere?

Det er bare en måte å administrere angostura på. Det er en ingrediens i mange drinker, men bare de mest sofistikerte, a og i små mengder, fordi ofte bare 2-3 dråper på glasset. Vi vet det fra historiens sider, at også som medisin ble angostura aldri gitt i sin rene form - den ble fortynnet med vann eller alkohol - som var tilgjengelig, det var greit, bare for å drepe bitterheten.

Den mest berømte cocktailen - dyr, men ikke veldig sofistikert, men gammel, fordi fra midten av det nittende århundre - hvis sammensetning vises angostura, er Champagne Coctail: champagneglasset tilsettes en sukkerterning fuktet i bitter. Det er verdt å legge til som en nysgjerrighet, at den gang var det umulig å tilberede en cocktail uten bitter - dette skyldes definisjonen av denne typen blandet drikke på den tiden.

Et komplett utvalg av alkoholstifter som kan være komponenter i mange drinker. Touch-ups og smaker for vodka.

Legendarisk merkelapp

Du kan gjenkjenne angostura etter smak, til fakt, men det er enda raskere å gjenkjenne det på etiketten. Det er den eneste drinken, som med vilje er merket for stor. Hvorfor? Hvem kan vite det. I følge søknadene, To ansatte skulle ta seg av pakking av angosturaen: når man gikk for å hente flaskene, den andre lette etter etiketter, men de kom ikke overens, og til i dag selges alkoholen i flasker med for mye etikett.

Imidlertid er det ingenting å lure oss selv, at du vil kjenne henne langt på hylla. Trinidad er ikke så lett å kjøpe i Polen. Det er sant at det ikke er en forbudt drink, men fordi det sjelden brukes, det er heller ikke ofte tilgjengelig for kjøp, og absolutt ikke i supermarkedet.